Interimsign

Via Interimsign kan je digitaal al je uitzendcontracten van verschillende uitzendkantoren beheren en ondertekenen. Als uitzendkracht moet je je dus niet meer fysiek verplaatsen om de papieren in orde te brengen. Alle documenten zijn met één muisklik toegankelijk. Handig toch!

Aan de slag met Interimsign

Deze video legt van A tot Z uit wat Interimsign is en hoe je ermee aan de slag gaat:

play video

Stap voor stap

Activeer AdminBox van Interimsign
Je zal van ons een e-mail ontvangen met daarin een link en de vermelding dat er een contract voor jou klaarstaat.

Indien je nog geen account hebt, kan je hier kiezen om een account aan te maken. Als je er wel al eentje hebt, kan je inloggen door op ‘verbind met uw account’ te klikken.

Contract ondertekenen
Wanneer je bent ingelogd, zal je het tabje ‘Taken’ zien. Als je daar vervolgens op klikt, zal je uitkomen bij de ‘te tekenen contracten’.

Hier kan je dus het contract tekenen met ofwel (1) EID2, elektronische identiteitskaart ofwel (2) een persoonlijk paswoord (mandaat).

Mandaat aanmaken
Als je kiest voor ‘tekenen met paswoord’, moet je eerst het mandaat aanmaken. Je dient te kiezen hoe je dit wilt tekenen, via EID of via pincode. Die pincode zal je automatisch per e-mail ontvangen.

Hierbij een voorbeeld van de e-mail die je zal ontvangen met daarin de pincode om het mandaat te ondertekenen. Vul de code vervolgens in om het mandaat aan te maken.

Persoonlijk paswoord
Je kan kiezen of je per e-mail of per sms wil op de hoogte gebracht worden wanneer er een nieuw contract klaar staat om te tekenen. Hier kan je ook jouw persoonlijk paswoord aanmaken. Dit paswoord is 1 jaar geldig voor de volledige uitzendsector.

Er komt nu een document te voorschijn dat je rechtsonder kan tekenen. Eens je op ‘Ondertekenen’ klikt, kan je alle contracten ondertekenen met het door jou gekozen paswoord.

Contract afhandelen
Je gaat terug naar de oranje balk en klikt op ‘Taken’. Hier kies je het contract dat je wil ondertekenen en de manier waarop je dat wenst te doen.

Je kan steeds alle getekende contracten bekijken in jouw AdminBox. Alle documenten van verschillende uitzendkantoren, komen in deze ene en dezelfde AdminBox.

Lees alle stappen nog eens na op de website van Interimsign.

Would you like to receive the ITZU newsletter?

Stay informed